Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Mari Hemmer igjen

Henning Hagelund synes åpenbart det var urettferdig å ikke ta ut Mari Hemmer til VM, etter at hun ble norgesmester allround. Nå slipper han å bekymre seg, da hun likevel får delta siden Polen ikke oppfylte kvoten sin.

Jeg unner Hemmer alt godt i VM. Så få vi håpe, ønske og se i hvilken grad hun innfrir, og om hun ville fortjent plassen på bekostning av Maren Haugli og Hege Bøkko. De to sistnevnte har gjennom sesongen vist seg langt bedre og mer stabile enn Mari Hemmer, og jeg mener tross NM-resultatene at det ville være feil å gi Hemmer VM-plass på bekostning av en av de to nevnte.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.