Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Hva mener Haugli?

Sverre Haugli legger opp. Et sportslig tap. Men kanskje like greit etter de syrlige kommentarene hans rundt skøyteforbundets ledelse. I en litt mildere form enn søsteren Maren Hauglis uttalelser til VG riktig nok. Men begynne å grave i gammel dritt på den måten. Her har forbundet forsøkt å rydde opp. Slett ikke enkelt med så mange særinger i rekkene på løper- og klubbtrenersiden. Hva tenker Hans Trygve Kristiansen om sin elevs egotripp nå som forbundsledelsen og det nye regimet, forsøker å samle troppene for å få Norge tilbake helt i toppen?
 
Når det gjelder lønn, må vel de fleste, også Maren Haugli, forstå at forbundet har knapt med penger og i alle fall ikke mer enn det minimum som trengs for å lønne trenere og ledere, og sende de aktive på samlinger og til konkurranser. Jeg synes opplegget for kommende sesong er gledelig ambisiøst økonomisk og organisatorisk etter alt bråket og vanskelighetene med å få tak i tunge og stødige sponsorer. Og så skal en løper som ikke en gang vil være med, klage på mangel på likebehandling.
 
Nå må kreftene samles, ikke spres. Hvis alle jobber sammen, får vi kanskje også resultatene som skal til for at forbundet igjen greier å skaffe nok penger til at også løperne kan tilgodeses med skikkelige økonomiske vilkår. Fortsatt splittelse gir motsatt resultat, er jeg redd.
 
Jeg synes virkelig synd på president Vibecke Sørensen, på hovedtrener Jarle Pedersen og sportssjef Øystein Haugen hvis de skal fortsette å hanskes med ego-utspill ala det vi har sett i det siste.
 
Forhåpentligvis kommer det noe sportslig godt ut av at Sverre Haugli legger opp, nemlig at Lars Kvaalen inviteres inn i forbundsgruppen i hans sted.
  

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.