Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Puljestart på tier'n

Jeg er interessert i å diskutere tiltak mot vedtaket om delvis fellesstart på 10000 m i årets NM. Jeg er klar over at det er vanskelig å finne folk til å drive dugnadsarbeid for skøytesporten, men at det ikke skulle være mulig å skrape sammen mer enn 23 slike til å representere klubbene på skøytetinget, hadde jeg ikke forestilt meg. Her er noen forslag til tiltak:

1. Alternativt NM under mangekampsnorgescupen til Stange SK på Hamar uka etter VM er en mulighet. Det kolliderer ikke med noen andre begivenheter. Hva mener Stange SK om dette?

2. Er også interessert i å lodde stemningen blant løperne om dette. Bøkko har sagt klart fra at han ikke vil være med. Han bør få følge av flere. Uten løpere blir det ikke mulig å arrangere et NM. Bare trusselen bør være nok til å ha en viss effekt.

3. Vi har ikke tradisjon for å omstøte tingvedtak i perioden mellom to skøyteting her i landet, men det forekommer meg at det har skjedd et par ganger. Noen (meg?) bør forske litt på dette og se om det kan utnyttes noen presedens. Antakelig kreves det ekstraordinær generalforsamling.

4. Har tinget huska på å endre de allmenne konkurransereglene slik at den vedtatte konkurranseformen i det hele tatt er lovlig? Hvis den strider mot de gjeldende konkurransereglene, faller den bort av seg sjøl, og NM blir å arrangere på normalt vis.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.