Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Bøkko-saken

Hva gjelder NSFs holdning til Rolf Hauges profflag, formoder jeg at vi ikke har å gjøre med prinsipiell “fiendskap” mot uavhengige lag, men at mye bunner i Peter Mueller, og det faktum at han fikk sparken på grunn av sjikane av Maren Haugli. Det er på mange måter umulig å samarbeide etter det som skjedde tidlig forrige sesong, og det standpunktet forbundet inntok.

Jeg tror det var riktig av Håvard og Hege Bøkko å forlate NSF etter to sesonger uten framgang, snarere stagnasjon. Hvis Håvard under Mueller, får det sportslige løftet vi har savnet etter VM i 2009, og Hege likeså, vil alle være glade. Ikke minst publikum. Hvis de ikke får det, forteller det bare at de aldri blir bedre enn de har vært og derfor allerede er over toppen av “karrieren”. I så fall slipper vi å forvente noe.

Jeg tror også det er bra for den sportslige ledelsen i NSF å kunne konsentrere seg framover om løpere som i større grad er knyttet til Jarle Pedersens regime og trives med ham og hans stil og metoder. Mye mer ro i forbundsgruppen gir mulighet for sportslig suksess. Jeg antar Pedersen innerst inne er tilfreds med den situasjonen. Det bør han i alle fall være.
  

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.