Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

En flott norsk skøytesesong!

Maken til unødvendige sure oppstøt mot norsk skøytesport som det Per Ivar Henriksbø kommer med i sine to innlegg i år skal man lete lenge etter, i alle fall av en som til og med utgir seg for å være interessert. Det siste innlegget hans av 7. mars er det klart verste. Når han er glad for at han ikke kunne reise til Inzell sier det mest om han selv. Selv skulle jeg i alle fall mye heller ha vært i Inzell enn i Holmenkollen, noe som naturligvis har sammenheng med at jeg anser skøyter for å være langt mer interessant enn langrenn og hopp. Jobben min gjør det imidlertid vanskelig for meg å være i Inzell under VM. Dere er heldige dere som reiser til det jeg vil si er det mest interessante VM i Europa i år.

Forøvrig hyggelig med svensk innlegg på Skøytesport 7. mars selv om jeg ikke er enig i alt han skriver. Det bør ses i lys av hans utgangspunkt i den vel tragiske situasjonen for svensk hurtigløp. Jeg ønsker Nils Larsson varmt velkommen til en internasjonal skøytedebatt!

Hadde man ikke vist bedre skulle man tro det var svensk og ikke norsk skøytesport Per Ivar Henriksbø skriver om. Da kunne jeg til dels ha vært enig med han, men jeg ville likevel naturligvis ha gledet meg til distanse-VM (man interesserer seg vel ikke bare for eget lands løpere) som jeg anser som det mest interessante innen idretten etter EM og VM allround og OL på skøyter. Henriksbø nevner de tre høydepunktene denne sesongen som bidrar sterkt til at dette vel må sies å være en flott norsk skøytesesong før distanse-VM begynner på ettermiddagen torsdag 10. mars. Jeg håper alle (andre enn Henriksbø?) gleder seg til flere av årets sportslige høydepunkter i Inzell. Dette går vi ikke frivillig glipp av.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.